In Real Life

I slutet av mars släppte Pocketförlaget 8 nya pocketböcker med unga människor i huvudrollerna. De handlar om identitet, vänskap, död, äventyr och gränslös kärlek. Oavsett om du är ung eller gammal så kan du här få chansen att läsa lite ny ungdomslitteratur. Serien heter IRL.


Om du läser en av böckerna i serien IRL så kan du få en till bok i serien gratis!
Gå med i Pocketförlagets fanpage på Facebook, ta en bild på dig själv med boken och maila sedan bilden och din adress till Pocketförlaget så skickas en ny bok i serien hem till dig utan kostnad.

Här hos Paperback Lover har du nu möjlighet att vinna en bok i serien IRL! Tre av titlarna i två exemplar vardera står på spel, alltså sammanlagt sex pocketböcker!


Justin Case av Meg Rosoff
Nick & Norahs oändliga låtlista av Rachel Cohn & David Levithan
Så värt av Martin Jern

Allt du behöver göra är att skriva ett mail till mig (epostadressen ser ni i högra kolumnen direkt under min presentation) och berätta vilken/vilka böcker du vill vinna. Skriv "IRL" i ämnesraden. Om ni har en egen blogg så får ni gärna skriva en rad där och tipsa andra om tävlingen. Lämna gärna en kommentar här också så jag hittar till er blogg. Ni har till nästa fredag den 30 april kl 17.00 på er.

Tack Pocketförlaget för ett fint initiativ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar