Bokhelg @ Paperback Lover

Som den extremt uppmärksamme bloggläsaren har noterat så har det inte publicerats någon recension här sen i början av juni. Men läst böcker har jag ju. Jag vet inte om det var den första semesterveckan i juni som gjorde mig seg eller om jag bara tappade lusten lite, men jag har inte haft något driv i kroppen att skriva recensioner på länge.

Fast nu börjar suget komma tillbaka och för att hinna ikapp lite så tänkte jag sno de stora dagstidningarnas idé att ha bokrecensioner på helgerna. En på lördag och en på söndag ända tills jag har hunnit ikapp läsandet! Eller kanske fortsätter jag med den idén om jag tycker att upplägget passar.

Först ut nu i helgen är Yacoubians hus av Alaa al-Aswany som jag precis läst ut och som diskuterades igår på min bokcirkelträff.

Planerade recensioner i september:

v.37
al-Aswany, Alaa - Yacoubians hus
Pinter, Harold - Tolv gånger Pinter

v. 38
Nesser, Håkan - Berättelse om herr Roos
Ajvide Lindqvist, John - Hanteringen av odöda

v.39
Fossum, Karin - Den som älskar något annat
Fant, Mikael - Grundläggande genetik (...heter den och inte Grundläggande fonetik som jag tokigt nog skrev först) :-)

Så, gillar ni att läsa recensioner, klicka er in här på lördagar och söndagar kl 14!

5 kommentarer:

 1. Låter som en utmärkt idé, jag kommer def att titta in! Själv varken läser eller recenserar jag för tillfället (inte mycket i a f), men hoppas att det ska vara ett övergående problem - snart.

  SvaraRadera
 2. Fonetik? Är det uppföljaren eller? ;)

  SvaraRadera
 3. Micke: Hahaha, gud vilken rolig felskrivning! Men det roligaste är ju att jag faktiskt har läst en kurs med det namnet, fast det var länge sen.

  SvaraRadera
 4. Micke: Extra roligt också att det var du av alla människor som upptäckte felet :-)

  SvaraRadera
 5. Hehe, den kursen måste ha gjort intryck :) Det är bara för att jag är en sån självupptagen nörd som googlar mig själv lite för ofta ;)

  SvaraRadera