Just to break my fall

Det är så mörkt och grått och blött och tråkigt ute. Jag har ingen energi över till någonting annat än det mest nödvändiga. När jag kommer hem orkar jag varken läsa eller blogga, vill bara krypa ner under en filt och vila. Är det möjligtvis nån fler som känner som jag? Jäkla mörker, när ska snön komma och lysa upp vintern? Jag gillar vintern med snö och ljus, men den här halvmesyren till vinter ger jag inte mycket för.

Imorgon har jag i alla fall något att se fram emot som ska lysa upp mörkret! Först ett klassisk julbord med jobbet och efter det en magisk kväll med Peter P och Regina Spektor på Cirkus. Hos Snowflake, som ska på hennes konsert ikväll, kan ni lyssna på en av Regina Spektors finaste låtar, men den allra allra bästa, det är den här.


Suppose I never ever met you
Suppose we never fell in love
Suppose I never ever let you kiss me so sweet and so soft
Suppose I never ever saw you
Suppose we never ever called
Suppose I kept on singing love songs just to break my own fall
Just to break my fall

5 kommentarer:

 1. Jag känner likadant, mörkret gör mig trött och hängig och jag har inte lust att göra någonting :( Det är den årliga vinterkoman som har slagit till igen.

  SvaraRadera
 2. Mörkret är verkligen superirriterande. Man orkar ingenting alls om dagarna, bäldigt tråkigt. Längtar till våren eller åtminstone till snön som alltid lyser upp tillvaron. Om det nu kommer någon snö. Vintern har blivit så konstig de sista åren, kommer liksom inte så mkt snö som tidigare och är inte lika kallt längre.

  SvaraRadera
 3. Hon kommer att köra Fidelity också, så du har det att se fram emot!

  SvaraRadera
 4. Snowflake: kommer snart inlägg om det :-)

  SvaraRadera