From all over the world

Idag kollade jag min bloggstatistik och upptäckte att det har varit besökare från extra många andra länder än Sverige de senast 100 besökarna!Zambia, Polen, Israel och Kanada är helt nya länder i min statistik. Jag är så nyfiken på vilka ni är. Och såklart är jag extra nyfiken på vilka de 18 % ”unknown” är!

11 kommentarer:

 1. spännande! :D Var får du förresten reda på sådant där?

  /En del av de där 3 procenten från Finland :)

  SvaraRadera
 2. Jag använder en webstatistiksida som heter sitemeter (klickbar ikon långt ner på sidokolumnen) som räknar besökare på alla möjliga sätt. Rekommenderas om man inte har wordpress som har egen statistik.

  SvaraRadera
 3. Åh, jag minns när vi spårade en av dina bloggläsare till Mountain View i Kalifornien - och insåg vad som ligger där. Det var riktigt spännande.

  SvaraRadera
 4. Malin: ja, ibland brukar jag se en sån där fin EU-flagga som jag gissar är du? Men nu var ju det här ett snapshot från gårdagen så du kanske inte var med bland dessa hundra besökare?

  Är du i Rom just nu?

  SvaraRadera
 5. Unknown är ip-adresser som inte kan härledas till ett land. Oftast eftersom de inte har ett domännamn eller att de tillhör en internationell domän.

  SvaraRadera
 6. Anonym: Jo, det har jag förstått också :-) Men jag är ju fortfarande nyfiken på vilka de är! Och på vem du är!

  SvaraRadera
 7. Jag lär väl vara läsaren från Israel då - boktokig svenska i exil sedan några år. Föredrar liksom du att läsa pocket och gillar när du listar kommande utgivningar och litteraturpriser så jag vet vad jag ska beställa från Sverige. Fast sanningen är ju att jag har alldeles för lite tid att läsa allt jag köper.

  SvaraRadera
 8. Karin: vad kul att du ger dig till känna. Det är nog så jag trott om statistiken också, att de som bor i andra länder är utlandssvenskar. Och det är ju fantastiskt att du läser bloggen pga de anledningar du uppger, det är ju precis så jag hade tänkt mig.

  SvaraRadera
 9. Jeg er en av dine norske lesere:) Jeg synes det er interessant å lese svenske bokblogger - det er mange flere av disse enn norske. Takk for mange gode boktips:)

  SvaraRadera
 10. Hej Marianne: det är så kul att ha norska läsare. Tack själv för att du läser här!

  SvaraRadera