Det var en svensk, en engelsk och så Poirot

Jag vet inte varför det blivit såhär, varför jag nuförtiden alltid har minst tre böcker going on samtidigt. Och det är alltid samma beståndsdelar. En på svenska, en på engelska och så en Poirotdeckare (som också är på svenska jag veeet, men det är inte poängen).

Såhär såg läsningen ut för cirka tre veckor sedan.Såhär såg den ut för en vecka sen.Såhär ser den ut nu.Och såhär ser högen ut som ligger på vänt.Ännu mer stört är att jag får inte påbörja en ny på engelska förrän den på engelska är utläst. Samma gäller med de svenska. Att det gäller för Poirot-deckarna kan man ju räkna ut med a****t, dom måste ju läsas i kronologisk ordning herre gud. I enlighet med mitt läslöfte att bara lustläsa i år kan man ju undra hur det här går ihop, men det gör det faktiskt. Det är stor risk (chans?) att nån av böckerna i vänthögen byts ut. Det har hänt.

7 kommentarer:

 1. Haha, underbart roligt! Ditt undermedvetna är helt klart boss i ditt liv. :-)

  SvaraRadera
 2. Du har väl hittat ett framgångsrikt koncept, helt enkelt. Varför inte?

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det låter som om överjaget får bestämma lite för mycket!! Får du ångest om du bryter mot reglerna så är det dags att söka terapeut! ;-)

  SvaraRadera
 4. Jag läser också flera saker samtidigt. Det funkar ganska bra.

  SvaraRadera
 5. Mitt undermedvetna eller mitt överjag, ja inte är det das Ich som bestämmer i alla fall :-)

  Vixx: ska prova att bryta mot reglerna i april då jag ska på semester. Ska bli intressant att se hur det går.

  SvaraRadera
 6. Nja, håller nog också med Vix.;) Låter inte så lstfyllt om ditt undermedvetna skapar ångestfyllda mänster.;) Fast jag har också svårt att se hur Poirot skulle kunna ge ångest. Ren kärlek är vad det är.=D

  SvaraRadera