Till ordinarie pris

Ungefär en vecka innan bokrean beställde jag dessa vackra skapelser. Jag hade inte en tanke på att boklådorna inom kort skulle översvämmas av billiga titlar. Jag har också upptäckt att jag faktiskt gjorde precis likadant förra året. Märkligt beteende verkligen. Men, det spelar faktiskt ingen roll för så här vackra böcker skulle jag vilja kunna köpa varje månad, året runt, för resten av mitt liv. Fyra titlar från Vintage, varav två är från deras Man Booker Prize-serie. Och så ännu en i Harper Perennial Metallic Collection.

The Great Gatsby

Paddy Clarke Ha Ha Ha

Possession

The Gathering

How late it was, how late

We were the Mulvaneys

Och titta så vackert den passar ihop med Bel Canto! Så fint så dom får stå med framsidan utåt i bokhyllan från och med nu!

6 kommentarer:

 1. Possession är snygg (och så braaaaa!), men jag gillar verkligen min utgåva med pre-refaelitisk Merlin på omslaget. :-)

  Mulvaneys köpte jag för inte så länge sen, men den ser inte alls likadan ut.

  SvaraRadera
 2. Jag gjorde faktiskt lika dant utan att tänka mig för. Var rätt länge sedan jag beställde böcker senaste, men nu blev det en stor hög, bara precis innan rean. Och då blev det förstås lite till. Otroligt snygga omslag! Jag har en hel hög med böcker jag vill köpa enbart för omslagens skull nu. Böcker jag redan har i andra utgåvor eller redan har läst, hela Fitzgerald-samlingen från Penguin t ex. Dreggel!

  SvaraRadera
 3. Vilka sjukt snygga framsidor! Ah, Vintage gor verklgien sitt jobb ordentligt!

  Du, kanske ar det sa att din hjarna bestammer att istallet for att kopa reabocker sa lagger du samma summa pa bocker som du har langtat efter lange...?

  SvaraRadera
 4. Maria: eller hur?!

  Vixx: Possession har funnit i mitt bakhuvud länge. Det är häftigt det där hur lång tid det kan gå från en tanke att vilja läsa till ett inköp.

  Bokomaten: Ja, jag brydde mig inte så mycket om omslag förut. Men nu kan jag liksom hoppa över det som ligger på önskelistan om jag hittar nån fin specialutgivning som får gå före så den inte blir slutsåld.

  Emma: Vintage har blivit en favorit hos mig. Men det tog sitt lilla tag.
  Och tyvärr är det inte bara min omslagsförtjusta del av hjärnan som handlar böcker. Den ekonomiinriktade delen har även klickat hem ett antal rea-böcker. Dom kommer i ett senare inlägg.

  SvaraRadera
 5. Åh, Paddy Clarke är så bra!!

  SvaraRadera