Kärt återseende

Jag har haft ett litet avbrott här från bloggen. Eller litet och litet, åtminstone stort nog för att blogga om. Tre inlägg på tre veckor känns märkligt när det brukar bli i genomsnitt ett per dag.

Anledningarna är flera. Först blev jag av med internet hemma. Det försämrade såklart mina bloggmöjligheter rätt ordentligt. I ungefär samma veva blev jag av med Peter P. Eller alltså, han flyttade till Frankrike för jobb och jag blev lite ensam och låg. Sist men inte minst har jag känt en otrolig trötthet på kvällarna som gjort att jag somnat i soffan efter jobbet, vaknat sent och inte kunnat somna om så när jag vaknar på morgonen är jag trött igen. Ja, ni vet hur det kan bli när man kommer i en konstig sömn-loop.

Men nu, nu ska det bli ändring på det. Internet är tillbaka, Peter P får jag träffa i Frankrike nästa helg och med det hoppas jag att sömnen funkar bättre också.

Så, åter i bokbloggosfären. Jag har saknat det lite.

5 kommentarer:

  1. Jag säger som Carina: Välkommen tillbaka!

    SvaraRadera
  2. Kul att du är tillbaka. Jag håller precis på med Dunmores "A Spell of Winter" och blir nog klar i helgen. Du har läst ut den, eller hur? Det blir intressant att läsa hur du upplevde boken. /Therese

    SvaraRadera
  3. Therese: Ja, jag har läst den och nu när jag är igång med bloggandet igen kommer det snart en recension!

    SvaraRadera