Oldies read and gone

Lyssna på den här då!

Jag har inte köpt en enda bok sen i december.

Istället har jag börjat beta av de gamla dammsamlarna i bokhyllan, känner mig rätt stolt faktiskt.

Bokus bokrea 2009 köpte jag ett antal böcker. Dessutom köpte jag en gammal Harry Martinson-bok på antikvariat samma månad. Vi pratar alltså om mars för fyra år sedan. Sen fick bloggläsarna tycka till lite om vilka böcker jag skulle läsa. Men ingen av er tyckte jag skulle läsa nån av de där reafynden så de fick ligga ett år. Men då var dom redan ointressanta och sen gick tiden bara.

Men nu, har jag avverkat två av reafynden i rask takt (Änglarnas stad av Heidi von Born och Paradiset finns om hörnet av Mario Vargas Llosa) och Harry Martinson-boken (Vägen till Klockrike) var den första bok jag läste i år. Snart har jag inga olästa böcker från mars 2009 längre. April-böckerna däremot är fortfarande många, men dom ska jag snart ta tag i också.

Det var förresten roliga inlägg det där att visa hela högen med läsning för en viss månad och fråga er vad jag skulle fokusera på. Måste jag nog göra om.

Vilken är den bok som stått längst tid i hyllan och fortfarande är oläst? Och hur länge har den stått där?

4 kommentarer:

 1. Jag har absolut ingen aning om vilken bok som stått längst och samlat damm i min bokhylla. Jurassic Park är definitivt en av dem, dock... tror aldrig jag kommer läsa den. Den har stått där i omkring 10 år nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltså en bok med filmomslag gissar jag. Visste inte ens den var baserad på en bok. Vem är författaren?

   Radera
  2. Det är det nog inte många som vet skulle jag tro. Michael Crichton heter han.

   Radera
  3. Ah, men det namnet känner jag igen.

   Radera