Dagens pocketsläpp 20 mars

Dagens pocketsläpp är fem pockettips för påskhelgen! Fem nya (nåja, vissa är relativt nya) pocketar som jag tänkte skulle passa som påskdeckare för den som gillar deckare och deckarserier!


Arne Dahl - Hela havet stormar. Andra delen i Arne Dahls Opcop-serie, gavs ut på Månpocket den 14 mars! Den tredje delen, Blindbock, ges ut inbunden på Albert Bonniers förlag den 31 maj.


Patricia Cornwell - Mord i Central Park. Den 17:e delen om rättsläkaren Kay Scarpetta, gavs ut på Norstedts förlag den 10 mars! På originalspråk heter den The Scarpetta Factor. Del 18, Skuggor ur det förflutna (Port Mortuary) ges ut inbunden på Norstedts förlag den 2 april, dvs precis efter påsk, så man kan fortsätta läsa direkt. Del 19, Red Mist, finns än så länge bara på engelsk pocket och del 20, The Bone Bed, kommer på engelsk pocket den 25 april. Del 21 är på väg, men den har inte fått någon titel ännu.


Håkan Nesser - Styckerskan från Lilla Burma. Den sista och femte delen i Barbarotti-kvartetten som blev en kvintett. Gavs ut på Bonnier Pocket den 14 februari. Nästa deckare från Nesser kommer den 5 juli inbunden på Albert Bonniers förlag. Det är en fristående deckare som heter Levande och döda i Winsford.


Håkan Östlundh - Laglöst land. En fristående deckare, gavs ut på Månpocket den 13 januari.


Harlan Coben - Lögnaren. Den fjärde delen om sportagenten Myron Bolitar, gavs ut på Pocketförlaget den 18 december 2012. Serien ges ut på originalpocket på Pocketförlaget, det vill säga de finns inte utgivna inbundet sedan innan. Lögnaren heter Back Spin på engelska.


Harlan Coben - Stay Close. Coben fullkomligen spottar ur sig deckare, Stay Close gavs ut på Orion förlag den 14 mars. Den ges ut inbunden på svenska på Forum förlag den 5 juni under namnet Stanna hos mig. Detta är en fristående Coben-deckare.

Hängde ni med? Bäddat för en riktig deckarfrossa i påsk om inte annat.

2 kommentarer:

  1. Styckerskan ... blir min påskekrim, och även sista bok i mitt läsmaraton. Ser fram emot den läsningen!

    SvaraRadera
  2. Åh, så härligt! Blir lite avundsjuk, jag har inte ens läst den fjärde delen och då är ändå Nesser en av mina favoritförfattare. Konstigt.

    SvaraRadera