Ett soligt avslut på en regnig måndag

Igårkväll efter ett styrelsemöte i vår Brf gick jag till posten. Jag hade fått inte mindre än fyra avier för stora paket som skulle hämtas ut på posten. Fyra! Jag kände mig nästan som Kenza. I det största paketet låg stövlarna som jag ropat hem på Tradera, men eftersom det här inte är en modeblogg blir det ingen bild på dem.

Jag hade fått tre bokpaket också.

I det första låg en deckarpocket från Månpocket av två danska författare jag inte hört talas om tidigare: Avgrundens rand av Christian Dorph och Simon Pasternak. I det andra låg Människohamn av John Ajvide Lindqvist från Ordfront!
Båda nya på pocket i maj. Tack så mycket!

Det tredje paketet gjorde mig mållös!

Det var det sista paketet från min hemliga bokvän och jag blev inte besviken den här gången heller. Jag blev så oerhört glad över att min hemliga bokvän lagt ner så mycket engagemang på att hitta passande böcker till mig! I det sista paketet låg A thousand splendid suns av Khaled Hosseini. Jag fick den på engelska och bara det är jag jätteglad över. Jag har tänkt läsa den här så länge, den låg på Bokustoppen ett bra tag i vintras och nu är den med i Lyrans läsresa i juni, men oavsett det så har jag verkligen sett fram emot att läsa den. Tillsammans med boken låg olika spännande téer med lakritssmak och rabarbersmak, lakrits-Kick och till sist - ett helt fantastiskt gott lakritsgodis som jag faktiskt inte har sett ännu - Malaco Truly Salty Winegums! Jag slet upp påsen direkt och mumsade!

Stort tack för bokpaketet och det fina brevet. Nu ska det bli väldigt spännande att se vem du är!

Min hemliga bokvän: för att du ska förstå hur bra du har prickat in dina bokpaket kan jag berätta att det blir dina böcker som får hänga med till Sicilien om två veckor. Det blir Fladdermusmannen av Jo Nesbø, Hanteringen av odöda av John Ajvide Lindqvist och A thousand splendid suns!
Tack tack tack!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer! Eg blir reint misunneleg. Kjekt å vite at Människohamn er ute i pocketutgåve, det har eg venta på.

    SvaraRadera
  2. Vad glad jag blir över att läsa att du uppskattat mina paket. Det har varit riktigt roligt att klura på innehållet. Hoppas du får en jättehärlig resa!

    SvaraRadera