Back to the blog

Tre veckors semester är till ända och hur skönt och ledigt och bra det än har varit så var det ändå helt ok att masa sig upp två timmar tidigare än semestermorgonen och åka till jobbet. Det var kul att träffa kollegorna igen.

Men det är ju såklart kul att vara tillbaka i bloggandet igen också. Jag har läst några deckare under semestern, det har varit perfekt läsning. Det är inga böcker som kräver total dedikation och koncentration. Det har funkat att titta upp var femte minut och svara på en fråga eller säga något halvsmart själv. Man vill ju inte verka alltför asocial. Bäst var nog ändå när jag skulle fråga min kära Peter P om något och han sa knappt närvarande: ”du, det är spännande i boken nu”. Det var första gången under vår tid tillsammans som jag hört honom säga det och jag jublade inombords. Äntligen fick jag höra honom säga det till mig, istället för tvärtom som det oftast är. Boken han läste (och läste ut samma kväll) var Ockupanterna av Thomas Kanger. Den kan jag verkligen rekommendera!

Jag har uppdaterat inlägget med alla Krim-alfabetsinlägg. Hoppas jag har fått med alla inlägg från er som hänger med där också. Hojta till annars. Jag kommer snart och kommenterar hos er!

Nu ska jag kolla hur det gått för mig i Bokustopp-utmaningen.

2 kommentarer:

  1. Trevligt att ha dig tillbaka! Hoppas du haft en skön semeter och inte derabbas av för svår blogg-stress...

    SvaraRadera