En rostig spik mot en cykelpump?

OBS! att jag inte längre är med i bokbytet men man får gärna köpa mina böcker till kostnad av 10kr+!

Jag har funderat ett tag på vad jag ska göra med kassen med böcker som står här hemma hos mig. Jag tycker lite synd om böckerna, jag behandlar dom som andra klassens bokhyllenötare, de får inte ens stå upprätt på träunderlag. Så jag är väldigt tacksam Lilla O för att du initierade ett bokbyte här bland bokbloggarna, så att dessa böcker får de ägare de förtjänar.Så, här kommer en snabb genomgång av böckerna. Eftersom jag bara har läst ett fåtal av dom så blir det lite texter snodda från deras baksidor, hoppas det är ok. OBS! att den lila mattan till höger i bild inte är med i bytet.

Elliot Tiber - Woodstock, tre dagar som förändrade mitt liv. En verklighetsbaserad roman som handlar om den unge Elloit som är med och anordnar Woodstock-festivalen. Pocket.

Sofi Fahrman - Elsas mode. Elsa, modebloggare och klädgalning, lever Stureplansliv och förälskar sig i snygga killar. Pocket.

Simon Reid-Henry - Fidel & Che, revolutionsbröder. Dokumentär skildring av de båda stora männens relation och arbete. Pocket.

James Jackson - Belägring, Malta 1565. En historisk roman. Johanniterriddarna och turkarna krigar om Malta. Pocket.

Mari Jungstedt - Den mörka ängeln. Festfixaren Viktor Algård ska inviga Visbys nya kongresshall med stort kalas.  Men det blir den sista fest han fixar. Dagen därpå är han död. Pocket.

Marian Keyes - Änglar. Handlar om en av systrara Walsh, den ordentliga storasystern Maggie. En dag får hon nog av att vara duktig och flyr till Änglarnas stad och hänger med sin väninna Emily. Pocket.

Stephen Davis - Welcome to the jungle, legenden om Guns n' Roses. Historien om ett av världens häftigaste rockband. Pocket.

Michael Nyqvist - När barnet lagt sig. Nyqvist skriver vackert och gripande om sin barndom. Pocket.

Jorun Thørring - Glasdockorna. Deckare som utspelar sig på Island. Pocket.

Ruth Rendell - Till vägs ände. Två unga flickor hittas mördade. Den ena med en stor mängd kontanter på sig, den andra gravid. Men de kände inte varann speciellt väl. Pocket.

Philip Pullman - Den skarpa eggen. Del två i serien som börjar med Guldkompassen. Den här boken råkade hamna under en annan på fotot, men den finns där, jag lovar (under Ruth Rendell). Pocket.

Moni Nilsson - Tsaktsiki och Retzina. Den femte och sista boken om Tsatsiki som nu går andra terminen i fyran. Pocket.

Michael Hodges - AK47, vapnet som förändrade världen. En faktabok om världens mest kända vapen. Pocket.

Bortbytt! Mohammed Hanif - Mangon som sprängdes. Ali är flygkadett. Hans pappa, som är högt uppsatt militär, hittas död och allt tyder på att han tagit sitt liv. Men Ali är övertygad om att han har blivit mördad och försöker ta reda på vad som har hänt. Baserad på en faktisk händelse. Inbunden.

Tove Leffler - Den kärleken. En roman som bygger på den kända dramatikern Anne Charlotte Lefflers liv. Inbunden.

Bortbytt! Anna Lytsy - Fru Freud och jag. En omtumlande, smärtsam, upprorisk och vacker roman om en människa som undersöker, söker och finner kärleken. Inbunden.

Åke Edwardson - Rum nummer 10. Den sjunde kriminalromanen om Erik Winter vid Göteborgspolisen. Storpocket. Den enda som är läst sedan innan, ytterst lite nött.

Så, det var det. Förutom Edwardsons bok är alltså samtliga böcker i nyskick.

Ser du något du vill ha? Har du något jag vill ha? Jag har en rätt gedigen önskelista, så du kan lätt kolla där om du har något att locka med. Tänk dock på att jag uteslutande byter till mig pocketar.

Ser du något du vill ha men har varken en bokblogg eller en bok att byta med? Då kan du på nåder få köpa den bok du är intresserad av för 10kr+porto. Men bokbytarna går före här!

Om du vill byta böcker med mig kontaktar du mig på min mailadress som du hittar under Om Paperback Lover här ovan.

4 kommentarer:

 1. Nu finns din lista även på min blogg med länk hit!

  SvaraRadera
 2. Ja, så himla fint jobbat Lilla O.

  SvaraRadera
 3. Är det redan någon som valt boken med Mango? Jag har inte anmält mig än. Tänkte kolla vilka som är med först. :)

  SvaraRadera
 4. Hundöra: ja, de överstrukna böckerna är redan bortbytta.

  SvaraRadera