Recension: Betvingade

Författare: Simona Ahrnstedt
Titel: Betvingade
Utg.år (Utg.år pocket): 2012 (2013)
Förlag: Damm förlag

Stackars Illiana! Hon som bara skulle smyga iväg till skogstjärnen och bada som hon brukar. Istället hamnar hon bokstavligt talat i klorna på den ökände Järven, eller Markus Järv som han heter, en av kungens närmaste män.

Så börjar Betvingade, och fortsättningen håller i mig lika fast och hårt som Markus håller i Illiana!

Markus och Illiana, som från börjar känner en ömsesidig avsky inför varandra, upptäcker att det uppstår en enorm attraktion när de kommer varandra nära. Men en passion är ju som vi vet sällan helt komplikationsfri. Svartsjuka, misstro, misstänksamhet och elaka spekulationer gör att början på deras bekantskap blir mer av en berg-och-dal-bana än något annat.

Lägg därtill att Markus har en stark attraktionskraft även på andra kvinnor, att Markus bästa vän Stellan är så vacker att han lyser som guld och att missunnsamma och hämndgiriga bröder dyker upp här och var, så får man ett fantastiskt äventyr.

Och så romantiken. Icke att förglömma. Simona Ahrnstedt är fruktansvärt duktig på att skriva om sex också.

Betvingade är Simona Ahrnstedts andra romance-roman som i dagarna kom ut på pocket på Ponto förlag. Ett HETT tips till dig som undrar vad du ska läsa när du ligger i parken och njuter av värmen och solen som äntligen har kommit. Hennes tredje roman, De skandalösa, kommer ut den 7 juni på Damm förlag. Missa in den!

4 kommentarer:

 1. Jag har precis läst ut Överenskommelser och känner ett starkt behov av att läsa Betvingad, den verkar minst lika bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är den, du kommer inte att bli besviken!

   Radera
 2. http://violensboksida.bloggplatsen.se/2013/05/16/9844599-utmaning-tjocka-bocker-lasta-och-olasta/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utmaningen antagen. Ska fota lite tegelstenar i helgen :-)

   Radera