Tematrio Utomämnes


En tematrio som inte handlar om böcker utan om oss som läser böckerna får vi av Lyran vecka 22. Berätta tre saker om er själva. Kanske har ni lust att prata om er familj, om era intressen eller om era arbeten. Välj fritt!


Jag väljer att berätta om tre saker jag skulle blogga om, om jag inte bloggade om pocketböcker!

 1. Sneakers!
 2. Åh, dessa underbara sneakers. De finns i alla möjliga färger och former, av massa olika märken och ibland i rent hemska utföranden. Men oftast vill jag ha många fler än jag någonsin skulle ha tid att ha på mig. Ungefär som antal olästa böcker i min bokhylla, men det är något billigare med pocketböcker.

 3. Chips!
 4. Om det inte vore för att ämnet rätt snabbt skulle bli uttömt, så skulle jag gärna blogga om chips. Kanske utvärdering av olika sorter, jämförelser mellan OLWs och Estrellas Sour cream & Onion-chips osv. Chips är min stora last, har alltid varit och kommer antagligen alltid att vara. Chips kan jag äta när som helst på dygnet och jag gillar i princip alla smaker. Jag är dock väldigt svag för de lite kraftigare och krispigare lantchipsen.

 5. Kartor!
 6. Ett nedärvt intresse då både mormor och mamma varit/är kartriterskor och min morfar var länsarkitekt. Vart jag än ska åka för första gången så vill jag gärna ha en karta så jag kan orientera mig i förväg. Självklart är en riktig bilkarta över Sicilien inhandlad inför resan dit. Jag sparar också alla kartor och försöker markera på kartan var jag varit och ibland också vad jag gjort där. Min nötta och väl använda stadskarta över Barcelona är full av fina restaurangtips och minnesanteckningar från 1998 när jag pluggade där.

5 kommentarer:

 1. Kartor skulle jag möjligen kunna intressera mig för också. Men jag har nog av intressen :-)

  SvaraRadera
 2. Kartor är skojigt. Vet du vad som var mitt allra första jobb efter gymnasiet? Att för hand färglägga geologiska kartor efter att geologerna gjort mätningar och undersökningar av terängen. Det känns vara evigheter sedan.

  SvaraRadera
 3. Haha, din trio var lite annorludna utformad. Roligt!
  och wow, sicilien skulle jag också vilja åka till.

  SvaraRadera
 4. Jag har förvisso inte vad jag skulle kalla en passion för kartor, men jag tycker det är synd att gps tar över mer och mer. Vad tycker du om det?

  SvaraRadera
 5. Lyran: för mig är det tvärtom, jag tycker att jag har för få intressen.

  Bokmnania: när min mamma jobbade med kartor var det de där tuschpennorna som man färglägger kartor som jag tyckte var häftigast.

  Mikaela: Ja, nu är det bara sex dagar kvar till semester!

  Vixxtoria: När jag var i Skottland senast så hade vi både GPS och kartor. Jag tycker att GPS:en är en bra hjälp att hitta snabba vägar, men samtidigt skulle jag inte kunna åka runt på ett nytt ställe utan att veta var jag befann mig. Kombinationen är bäst!

  SvaraRadera