Blå Blue Blau Azul Blu

Tio dagar försenat kommer här mina blåa böcker, inspirerad av Snowflake! Men egentligen kan man ju säga att jag var lite före min tid vad gäller just den här färgen, jag har ju mina blåa böcker i min header här på bloggen varje dag! Här kommer några fler:

Här var det verkligen blandad kompott om man pratar genre; lyrik, deckare, chicklit, romaner och bland dessa, en hel del nobelpristagare.

Ett gäng vackra blåa framsidor. Den liggande ryggen visar min vackra utgåva av Erik Axel Karlfeldts Fridolins poesi & Dalmålningar på rim från tidigt 1900-tal.

En härligt blå inbunden bok hade jag också, jag gillar verkligen det här omslaget. Den vanlijgula månen lyser så vackert!

3 kommentarer:

 1. Jag har tänkt på det, att du har blått däruppe. Det är fint, och de här nyfotade är också fina!
  Ser att du äger Alan Hollinghursts The Line of Beauty, den skulle jag också gärna ha hemma. Minns tv-serien som väldigt väldigt bra.

  SvaraRadera
 2. Åh, just nu är jag väldigt avundsjuk på din Efter alla år av saknad i pocket. Jag har lånat den och läser den just nu inbunden. Men jag tycker inte om inbundna böcker! Vill bara ha pocket :)

  SvaraRadera
 3. Snowflake: boken var väldigt bra, det var först när jag läst ut den som jag fick höra talas om serien jag hade missat på tv. Jag hoppas den går i repris någon gång.

  Cia: Jag med! :-)

  SvaraRadera