I'm not worthy, I'm not worthy

En fin utmärkelse har snurrat runt bland bokbloggarna ett tag (ursprungligen verkar den komma från scrapbooking-bloggar i Norge) och jag har mottagit denna fina utmärkelse Kreativ Blogger inte mindre än tre gånger! Med tanke på hur lite jag bloggat de senaste tre veckorna och därtill lagt att jag känner mig allt annat än kreativ är det nästan så att jag inte tycker mig vara värd de fina utmärkelserna jag fått från Lyran, Lilla O och Boksnoken. Men, jag har också lärt mig att om man får något så ska man säga tack. Så det gör jag nu.

TACK!

Med denna fina utmärkelse kommer också ett ansvar att skriva sju intressanta saker om sig själv och dessutom ska jag skicka utmärkelsen vidare till sju bloggar. Då sätter vi gång då!

7 (förment) intressanta saker om mig:
 1. Jag är en skitduktig kartläsare. Men det sätter krav på chauffören :-)
 2. Mitt drömresemål är Venezuela.
 3. Jag hatar att diska. "I'm using the word hate here."
 4. Jag älskar att läsa och har en bokblogg, men jag äger inte ens ett lånekort på biblan i den stad jag bor i.
 5. Jag har svårt med avståndsbedömningar och går ofta in i hörn när jag rundar dem (kan också bero på taskig kroppsuppfattning).
 6. För 7 år sedan ramlade en kille ner i huvudet på mig, det var ett fall på cirka fem meter. Jag pajade två utskott i nacken och fick gå med nackkrage i 8 veckor. Inte så rolig sommar. Helt återställd nu!
 7. Jag har gått på minst en Lars Winnerbäck-konsert om året sen 1998. På en av dem bar jag nackkragen.
Och så 7 roliga bloggar som jag vill skicka utmärkelsen vidare till:

Innan jag räknar upp dessa sju vill jag bara säga att om jag inte redan hade fått mina utmärkelser av de tre bokbloggarna ovan så hade mina utmärkelser gått till dom, utan tvekan. Men det blir inte enbart bokbloggar här.
 1. VixxtoriaOm böcker som jag hunnit läsa. Dina inlägg läser jag alltid med eftertanke, det funkar inte att svischa förbi din blogg och snabbläsa, vilket jag uppskattar enormt mycket. Fortsätt med dina tankar och funderingar. De får mig att tänka och fundera lite extra också.
 2. Annika MarklundBeautifulones. Annika har alltid starka åsikter om det mesta. Jag håller inte alltid med henne. Man skulle kunna säga att jag håller med Annika i ungefär 50 % av fallen. Det tycker jag är bra. Annika har också alltid otroligt vackra foton på sin blogg. Varje gång jag ser hennes foton önskar jag att jag hade ett fotointresse.
 3. Malin Persson Giolitos författarblogg. OMG vilken underbar blogg och vilka underbara människor som kommenterar. När jag vill ha lite nät-umgänge går jag in på Malins blogg. Där hittar jag skrattframkallande läsning, Champagne-Simona och bloggtrollet Stoffe.
 4. AnnaÖversättarbloggen. Mycket underhållande texter om en översättares vardag, som för mig inte alls känns som vardag med tanke på hur mycket varierande saker hon får översätta. Anna är också en sjusärdeles vän och människa.
 5. AllaDeckarhuset! Ni är dom som skriver intressanta saker om allt som har med deckare att göra. Allt ryms hos er; krimförfattare, deckare, filmer och karaktärer. Hos er hämtar jag deckarinspiration!
 6. Snowflakes in rain. Utnämnd till Den mest spretiga och nördiga på bokbloggshimlen av den första i den här listan och jag kan bara hålla med!
 7. Mats Strandberg, min friska bloggfläkt. Hit kommer jag för att hitta roliga youtube-klipp, strålande lösningar på hur man löser vardagslivets ibland olösliga problem. Här blandas en författares skrivarvånda med bilder på partyn och middagar som ser hundra gånger roligare ut än när jag käkar middag.
Så, nu ska jag bara ge mig in på bloggarna och berätta om deras utmärkelser också så är jag all done!

  7 kommentarer:

  1. Det där med avståndsbedömning och kroppsuppfattning känner jag igen. Har ständigt ett gäng blåmärken i bänkhöjd.

   SvaraRadera
  2. Hej Maria, nu har jag läst och bloggat om "A Spell of Winter" här: http://hollyhock-therese.blogspot.com/2010/01/spell-of-winter.html
   /Therese

   SvaraRadera
  3. Tack som fan! Ja, det är nog ganska kul att vara jag ibland. Fast inte just idag. *bakisångest*

   SvaraRadera
  4. Spelar ingen roll att du inte varit så aktiv på sistone, det är helheten som räknas så självklart är du värd utmärkelsen eftersom du har en mycket läsvärd blogg! :-)

   Ouch, det där med att en kille ramlade ner i huvudet på dej lät inte roligt!!

   SvaraRadera
  5. Lilla O: skönt att höra att man inte är ensam!

   Therese: imorrn kommer min recension så jag lägger till din länk :-)

   Mats: bakisångest kan också vara rätt "spännande".

   Boksnoken: Tack. Och nej, det var inte det minsta roligt.

   SvaraRadera
  6. OJ! Tack! :) Vi blir ju alldeles generade ju!
   Paperbacklover är förresten fortfarande bästa stället att sniffa upp pocketnyheter på!

   SvaraRadera