Min trettondedagsafton...

...inleddes (efter att jag varit duktig och slängt i en tvätt) i soffan med té, mina favoritmackor (keso och grillkrydda!!!) och lite överblivna ostbollar från nyårshelgen! Och så lite läsning förstås! Nu ska jag hämta krafter och sen ska jag fortsätta sortera och fixa i lägenheten. Det är sååå mycket prylar här sedan Peter P flyttade in. Sen ska jag fixa nåt gott till middag också. Mums! Glad trettonhelg på er, vad ska ni göra på er korthelg?


8 kommentarer:

 1. Låter som en mysig inledning av trettondagshelgen :-).
  Själv är jag fortfarande julledig och dagarna flyter liksom in i varandra, jag har svårt att hålla reda på vilken dag det är... Här är det -20 grader så jag håller mej mest inomhus och läser :-).

  SvaraRadera
 2. Keso och grillkrydda? Det kanske är gott... Kallt här också och inte så storfestligt, bara en av makens vänner på besök!

  SvaraRadera
 3. Boksnoken: om jag inte hade jobbat igår och halvdag igår hade jag antagligen inte uppskattat de här lediga dagarna lika mycket :-) Här (i Stockholm) är det -16 grader, brrr!

  Lilla O: jag är medveten om att det inte är det vanligaste smörgåspålägget men jag har ätit det ända sen jag var liten. Vet inte var det kommer ifrån. Nu ska jag iväg och handla god mat. Det blir nog kyckling och goda grönsaker i ugnen.

  SvaraRadera
 4. Dunmores bok var jag precis igår och beställde på biblioteket. Jag ser verkligen fram emot att läsa den. "Mordet på Orientexpressen" är en av de få Poirot-böcker jag läst. Och om jag inte minns fel var den riktigt bra. God fortsättning, hursomhelst! /Therese

  SvaraRadera
 5. Åh, Orientexpressen läste jag i somras! Sjukt bra, tror jag läste den på en dag :) Det är så deckare ska vara!

  SvaraRadera
 6. Holly Hock & Ida: Ja, Mordet på Orientexpressen är riktigt bra! Bara några få sidor kvar nu!

  SvaraRadera
 7. mmm. Orientexpressen. Det är verkligen en av Christies allra bästa! Och den jag läst flest gånger (fyra som jag minns). Hoppas du inte lyckades lista ut mördaren :-D

  (Jag gillar förresten keso med citronpeppar på macka. Det kan också rekommenderas.)

  SvaraRadera
 8. Vixxtoria: Om jag listade ut vem mördaren var? Jag måste nog svara både ja och nej på den frågan :-)

  Ska definitivt prova keso och citronpeppar!

  SvaraRadera