Simona is in da house

I onsdags (ja, jag vet att min uppdatering på bloggen suger men jag är energidränerad på grund av för mycket löpträning och rosa champagne) var jag på Simonas (last name not necessary) releaseparty för hennes debutbok Överenskommelser!

Och vilket party det blev! Inte bara fick jag träffa Simona för första gången på riktigt. Vi har ju hängt på Malins fritidsgård länge och väl nu utan att ha setts IRL. Hon var allt jag hade förväntat mig och lite till. Vilken tjej! Glöm nu inte att kasta er över den första svenska romance-boken på väldigt länge. Tack vare Simona får jag nu lägga till en genre-etikett här på bloggen!

Debutinnan

Jag fick också träffa en massa andra härliga bok- och författarbloggare, inte minst Malin som jag blev sjukt imponerad av, vilket pondus du har människa! Jag fick träffa Frida, Sandra, ÅsaH, Pernilla, Jenny (Simonas författarcoach, mycket inspirerande människa) och flera andra roliga tjejer. Vi pratade böcker, författande, översättning, läsande, bloggande, företagande och under allt detta pratande så flödade det rosa bubblet. SÅKLART!

Jag & Simona

Och så hade jag ynnesten att än en gång få dela detta roliga med min fina vän Anna (last name not necessary)!

7 kommentarer:

 1. Låter trevligt! Har redan varit hos Pernilla och surat, men ibland hade det faktiskt varit kul att vara i Stockholm. Får vänta på Bokmässan.

  SvaraRadera
 2. Kul med bilder! Frågan är om man ska starta en liten blogg för att visa lite mer av vem man är (inte nödvändigtvis med foton dock). Får klura på om jag skulle kunna fylla en blogg med något meningsfullt./sissi

  SvaraRadera
 3. ja det var jättekul att ses. Nu har jag skakat liv i min blogg igen, tack vare denna kväll. Man behöver lite "påfyllning" från IRL ibland för att återfå inspirationen.//Jenny

  SvaraRadera
 4. Lilla O: När (inte OM) vi ses på bokmässan i höst ska vi ha det skitkul!

  Sissi: vill du starta en framgångsrik blogg är foton the most important.

  Jenny: Vad kul! Har lagt till din blogg i min google reader nu så jag ser fram emot nya inlägg :-)

  SvaraRadera
 5. Åh vad roligt, ska alla till bokmässan! Skoj! Ny träff!

  SvaraRadera
 6. Pernilla: ja, det här året finns det inget som stoppar mig från att åka på bokmässa.

  SvaraRadera
 7. Jag vill också säga tack, PBL och Simona, och alla redan nämnda. Älskar när det blir snack om översättning (denna kväll om den svåra vägen till att få översätta Harlequinböcker, samt undertextning).

  SvaraRadera