Till Vixxtoria

Jag och Peter P flyttade en lördag. På måndagen efter, sent i november, började posten komma till vår nya adress. Och ett av de första breven som låg i vårt postfack var - mycket överraskande - från Vixxtoria. Det var utan tvekan en av de mest uppskattade inflyttningspresenter jag någonsin fått. Jag blev så oerhört glad och rörd och allt det där man blir när någon har tänkt till och funderat ut nåt som de tror att man ska uppskatta. I brevet låg detta (lägg märke till Vixxtorias korrigering på kortets baksida, om du klickar på bilden blir den större).


Enligt Vixxtoria själv så har jag fått denna underbara bok för att hjälpa henne med de nyårslöften hon satte upp för 2010. Och några såna löften kommer jag ju inte ihåg att hon skrev men när jag tittar tillbaka till december 2009 så banne mig, där står det ju, svart på vitt. Så Vixxtoria, självklart hjälper jag dig med att få dina löften infriade. Det går ju inte att bete sig som en politiker och bara lova och lova, och sen inte hålla ;-)
Och vilken bok sen, den kommer jag med glädje att läsa under 2011, det får bli mitt löfte tillbaka till dig.

Mitt allra varmaste tack!

5 kommentarer:

 1. Jaså, du! Här har jag gått och undrat om den kom fram, eller kom bort just när ni höll på att byta adress ;-) Och inte ville jag fråga heller med risk för att förstöra en överraskning. (Sen har jag varit lite rädd för att det typ var heeeeelt fel bok - trots att Miss M är så mycket roligare än Monsieur P...)

  Jag hade ju ett sjå att få tag i din adress, och sen hade jag så mycket att göra (eller hade sjuka barn, om det nu är nån skillnad) att jag aldrig hann till posten. Jag hoppades att du inte skulle hinna flytta, för lämnade du Hägersten skulle jag väl aldrig hitta din adress igen.

  Kul att du noterade baksidan ;-) Och hoppas du läser boken nån gång, för den är i alla fall lite småtrevlig.

  Många varma hälsningar inför 2011!

  SvaraRadera
 2. Så fint :)


  /Bror

  SvaraRadera
 3. Men gud, att du satt och klurade och letade adress och hade dig, Vixxtoria! Vilken post-jul tomte du är! (I flera bemärkelser:) Sedan håller jag iofs inte med om att Miss M är roligare än Mr P.;) Men det är en annan historia.=)

  SvaraRadera
 4. Jamen vad bra, Bokomaten. Då kan jag ju skicka över mina utlästa böcker med Monsieur P som jag nog inte kommer att läsa om till dig vid tillfälle ;-) (Paperback hade ju dom redan, annars hade jag så klart skickat en sån Christiedeckare till henne) ;-)

  SvaraRadera
 5. Bokomaten: Vixxtoria är en pärla!

  Precis. P-deckarna har jag allaredan.

  SvaraRadera