Orange Prize-vinnare

För en dryg vecka sedan presenterades årets vinnare av Orange Prize for Fiction! Vinnaren blev debutanten Téa Obreht och hennes roman The Tiger's Wife. Det faktum att hon är debutant gör ju att det inte finns speciellt mycket att skriva om henne, det finns inga tidigare romaner att referera till och chansen att någon har läst hennes roman innan priset är liten, men kanske är det så? Har någon läst The Tiger's Wife? Berätta gärna vad du tyckte.

Söt som socker är hon - Téa Obreht

The Tiger's Wife, kommer på pocket i juli

 Jag läser just nu The Lacuna av Barbara Kingsolver, förra årets vinnare. Wow vilken roman! Jag har inte skrivit någon recension på hur länge som helst, men påminn mig gärna om att jag måste skriva en recension om denna fantastiska historia, än så länge har jag bara hunnit till drygt hälften av dess 700 sidor, så jag har en bit kvar, och jag njuter av varje sida.

5 kommentarer:

 1. Inte läst, och inte hört egentligen något alls om henne men tycker likväl att det är himla roligt när debutanter vinner! Kommer absolut att läsa The Tiger's Wife vad det lider.

  SvaraRadera
 2. Tyvarr inte, men jag ar valdigt nyfiken, hade inte hort talas om henne innan!

  SvaraRadera
 3. Lisa: kul att du blev nyfiken!

  Emma: en till nyfiken, där ser man!

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Ramlade på din blogg och såg inlägget om The Tiger's wife.
  Köpte den nyligen på en resa till England och har precis börjat läsa den. Har ej kommit långt i den, men so far har den fångat mitt intresse. Även om det är svårt att få en uppfattning om själva handlingen utifrån beskrivningen i boken.

  SvaraRadera
 5. Maria: Hej, fint att få lite åsikter om någon som faktiskt läst den. Jag beställde den igår och hoppas att den passar som semesterläsning.

  SvaraRadera