Just nu

Hittade en enkät hos Enligt O och blev sugen på att svara.

Vid sängen: Där ligger typ fem olästa Sköna hem. Tecknade en ettårsprenumeration för nästan ett år sen. Har knappt funnit tid att läsa nån av dom riktigt ordentligt. Blädrar lite bara. En ligger fortfarande i plasten. Det kom en ny igår. Älskar idén med glossiga magasin, men när det kommer till kritan läser jag inte. Precis tvärtemot Peter P, som bokstavligen "läser ut" sin tidningar, från början till slut.

I handväskan: Tunnelbanelektyren just nu är Änglarnas stad av Heidi von Born. Första delen i serien om Stockholmsfamiljen von Morian. Stockholm Läser-boken 2004. Lite trög i början men nu fladdrar sidorna förbi.

Vid soffan: En Mat & Vin-tidning jag köpte i söndags och dreglar över. Har vikt hörnen på långkok och citrusspecial. Den tidningen läser jag minsann.

På jobbet: Läser jag om ITIL Change Management och andra roliga processbeskrivningar.

Bokklubbsböcker: Nej.

Utmaningsbok: Kör ju mitt Poirot-marathon vintertid. Men det ligger lite i bakgrunden och puttrar just nu. Har en annan utmaning jag knappt nämnt på bloggen som heter "En gammal - En ny". Jag läser den bok som stått längst i hyllan. Och så den nyaste. Sen den näst äldsta. Sen den näst nyaste. Och så vidare. Därav Änglarnas stad. Har stått i hyllan sen mars 2009.

På läsplattan: Har ingen.

På surfplattan: kollar jag bara på tv.nu och spelar Angry Birds. Inget läsande där inte.

Borde börja med: Ingenting.

Läser emellanåt: En sekund i taget av Sofia Nordin. Som jag hade tänkt hinna klart till recensionsdatumet i måndags, men det får bli senare i veckan. Mycket spännande so far.

På is: Facklitteraturen från kursen Nobelpriset i Litteratur från förra våren ligger med lappar här och var i hyllorna.

Längtar efter att få läsa: Jennifer Egan - Huliganerna kommer på besök.

2 kommentarer:

 1. Känner igen mig i de där tidningshögarna med glassiga sidor, förföriska inredningstips och "vill-ha"-prylar i mängd. Mina blandas med korsordstidningar och böcker samt ett och annat skolarbete som ska rättas :)

  Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag sparar dessutom allt, det ligger högar med olästa tidningar hemma. Känner ett dåligt samvete gentemot alla träd och vår miljö.

   Radera