Inte ett inlägg om böcker (men om sneakers)

Vårt aprilväder till trots, så fort solen skiner till mellan snöanfallen så växer sig mitt vår-sneakers-behov allt starkare för varje gång! Vilka av dessa ska jag införskaffa? (Jag vill såklart ha allihopa, men jag är inte Kenza som kan köpa allting i alla existerande färger).

Nike Air Classic BW


Adidas ZX 700

Adidas ZX 700

Temat för min sneaker-smak just nu är rg och promenadvänligt. Inget icy white eller tunnsulat här inte. Det sista paret har jag bara hittat på nätbutiker som inte levererar till Sverige, kanske är det därför jag vill ha dom mest? Eller finns det nån där ute som har sett dom? De översta två kan man hitta på CaliRoots/Six feet down i Stockholm, det blir nog ett besök där snart. Här är deras blogg.

4 kommentarer:

 1. Jag lyckas alltid välja de som inte finns - tyvärr. De var så snygga!

  SvaraRadera
 2. De längst ner! Fett snygga!

  SvaraRadera
 3. Jag har nu fått veta av store managern (ska uttalas på engelska, annars låter det roligt och norskt) på Adidas Originals i Brunogallerian att paret längst ner är från förra årets kollektion. Så dom kan jag kyssa adjö om jag inte hittar något enstaka par någonstans. Men han lovade nya ZX 700:or i andra färgkombos i april, jag hoppas på nåt riktigt snyggt. Annars ligger översta paret bra till, de är så sa*ans snygga!

  SvaraRadera
 4. Jag röstar på mittenskorna, sådana skulle jag vilja ha!

  SvaraRadera