Bokcirkel

Jag har för första gången i mitt liv gått med i en bokcirkel! Det ska bli superkul! Vår första bok ut är Att tro på Mister Pip av Lloyd Jones som ska vara utläst och dissikerad till den 15 april då vi har vår första bokcirkelträff! Den här boken blev nominerad till Bookerpriset 2007 och jag har haft den på läslistan ett bra tag, så jag ser verkligen fram emot att läsa den.
Det roligaste med den här bokcirkeln är att jag har ingen aning om vad de andra har för boksmak (förutom en och hon och jag har ganska olika smak), så jag hoppas på en hel del nya författarmöten och ny läsinspiration! Kriminalromanerna kommer jag att plöja ändå, till bokcirkeln önskar jag mig någonting annat och nytt! Vi ses den femtonde, god läslycka tills dess!

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag har också precis gått med i en bokcirkel och även vi började med "Att tro på Mr Pip". Det var en mycket spännande bok att diskutera! Berätta gärna vad ni kommer fram till.

  Själv ska jag försöka få tag på "Norwegian wood" inför nästa bokträff!


  Kram Frida
  http://fridasforfattardrommar.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Vi läste samma bok i vår bokcirkel bestående av ett gäng trötta småbarnsmorsor, till nästa gång blir det "I Djursholm och Tensta kindpussar vi varandra" av Pontus Herin

  SvaraRadera
 3. Vad lustigt att den har blivit en sån poppis bok i bokcirklar.

  Frida: jag lovar att återkomma med både recension och bokcirkeldiskussion!

  Kul med tips på kommande böcker i cirkeln.

  SvaraRadera