Etapp 1 och 2 klara

Gott Nytt År och allt det där!
Jag är fortfarande ledig och dagarna liksom rinner in i varandra, svårt att säga om det är vardag eller helgdag. Men nu när jag kollar i almanackan ser jag att det är en sån där -afton igen, så imorrn är det alltså en röd dag.
Hursomhelst, det var inte om Sveriges helgdagar detta skulle handla (även om det på sitt sätt kan vara ganska intressant) utan om mina bokhyllor.

Etapp 1 och Etapp 2 är klara.
Etapp 1 var att köpa en till Billy så att alla böcker kan få plats och Etapp 2 var att fylla hyllorna, osorterat.
Och här har vi resultatet this far:


Och om man tittar riiiktigt noga ser man fotografen (moi) i fönstret.
Bokhögen på golvet gör mig riiiktigt arg, den fick inte plats för att jag inte hade tänkt igenom det här med hyllplanen helt. Men med lite omstrukturering får dom plats, tro mig, för det finns tomma hyllmeter kvar, det var bara inte tillräckligt högt i tak där.
Nu återstår Etapp 3, vilket innebär sortering. Är inte helt färdig i tankarna på hur det ska bli. Förslag?

Och tack Snowflake för att du efterfrågade detta, för det fick liksom tummen ur.

5 kommentarer:

 1. Eg har sett på så mange fine bokhyller, men eg kjem alltid tilbake til at Billy er favoritten min. Dei er så enkle og stilreine, og bøkene kjem verkeleg til si rett i hylla.

  SvaraRadera
 2. Bai: med många extra hyllplan kan man verkligen maxa utrymmet i Billy. Kanske inte på djupet, men verkligen på höjden. I de två hyllorna längst bort i bild har jag inte mindre än sju hyllplan per hylla. Då får det plats många pocketar :-)

  SvaraRadera
 3. Fint! Jag har också Billy till alla inbundna böcker, men jag bor trångt och har massor av pocketböcker som jag skulle vilja ha i en speciell pocketbokhylla. Har letat med ljus och lykta men inte hittat annat är Strings pockethylla (med endast tre hyllplan). Har du några tips?

  SvaraRadera
 4. åh, snyggt! gillar särskilt pockethyllorna. men aggro ang. ikea som inte gör extra hyllplan i alla färger, t.ex. röd

  SvaraRadera
 5. det är lite lurigt att få till höjden på Billy emellanåt... själv surar jag för att "plupparna" till hyllplanen har gömt sig, jag vet att jag har en påse liggande men den vägrar att bli hittad nu när den behövs..

  SvaraRadera