Hercule Poirot 1-3

En dos stryknin, Vem var den skyldige?, Dolken från Tunis

Genom Bokbörsen och Tradera har jag nu tillskansat mig (älska uttrycket!) de första tre delarna av Agatha Christies deckare om Hercule Poirot. De ska läsas i mitt Christie-marathon som jag ska påbörja i vinter (den första dagen det snöar tänkte jag). Tanken är också att jag ska samla på mig alla delar under hösten gång, bara 33 delar kvar med andra ord. En utmaning bara det. Har ni någon fin pocketutgåva från 60- eller 70-talet är jag spekulant. Gärna Delfin- eller Zebrapocket.

4 kommentarer:

 1. For ein morsom ting å gjere! Eg har sett Poirot på TV i sommar, og tenkt på å lese bøkene.

  SvaraRadera
 2. Jag har missat Poirot på TV, men jag har ju härlig läsning framför mig. Nu budar jag på tre titlar på tradera, håller tummarna för att de inte blir för dyra :-)

  SvaraRadera
 3. Jag håller också på och samlar på mig Agatha Christie, men både med Miss Marple och Mr Poirot. Jag gillar verkligen de gamla fina Delfin-pocketarna, fick tag på en härom veckan för en femma. Mycket trevligt!

  SvaraRadera
 4. Synd att jag inte visste detta tidigare, men här om dan var jag på söndagsmarknaden på Hötorget. Då var det några som sålda begagnade böcker och det fanns massor av gamla pocketutgåvor av Christie böcker, bland annat Delfinpocket.

  SvaraRadera