Läsutmaning Bokustoppen v.43

Dödergök hänger kvar på förstaplatsen men annars var det två helt nya titlar på topp-3 den här veckan. Eller ja, de här låg ju på topp-3 förra veckan, men det blir ju alltid en vecka i efterskott. Jag vet att många gillar Anna Gavaldas böcker och även filmerna som bygger på dem, men det har liksom inte lockat mig. Är rädd att det blir för mycket relationer. Hur är hennes böcker, ni som vet?

vecka 43
  1. Dödergök av Wennstam, Katarina
  2. Rätt åt dig av Jane Fallon
  3. Jag älskade honom av Anna Gavalda
Paula startade den här läsutmaningen.

2 kommentarer:

  1. Anna Gavalda kör mycket på relationer, du tror alldeles rätt. Jag har visserligen bara läst Tillsammans är man mindre ensam, men det räckte trots att jag tyckte att den var rätt okej. Men den var väldigt... fransk och kändes lite tillgjord med alla trasiga människor. Som att den koketterade med sorgsna människor och trassliga relationer. Tyckte jag. Men det är ju väldigt många som inte håller med mig. Mitt tips är att läsa något annat istället.

    SvaraRadera
  2. Klara: just att hon är fransk är egentligen just nu den enda anledningen till att jag skulle prova på Anna Gavalda. Har nämligen tänkt att koncentrera mig på franska författare under 2010.

    SvaraRadera