Övre vänstra hörnet

Bloggen har ändrat utseende. Ja, onödigt påpekande jag vet. Men lite stort för mig som trodde att jag skulle hålla mig till ursprungsidéen längre än bara två år. Vet inte riktigt vad som hände. Allt känns bra just nu, lite färgändringar kvar bara. Vet inte om jag vill ha det så grått. Dessutom har bloggnamnet hamnat högst uppe i vänstra hörnet, det är jag inte så förtjust över. Nån som vet hur jag får den centrerad på upp-ner höger-vänster?

Och så behöver jag gärna lite feed back. Är inte så säker på om jag gjort rätt nu med den här förändringen.

Uppdaterat nån halvtimma senare: en liten center-tagg var allt som behövdes på rätta stället.

Uppdaterad 19.30: Såja. Lite mer färg. Nu känns det bättre.

6 kommentarer:

 1. Fint, tycker jag. Lagom uppdatering, så att man fortfarande känner igen sig (när en del bloggar gör om, och särskilt såna som jag inte besöker jätteofta, så känner jag inte alls igen mig när jag kommer dit, och har svårt att koppla till vem det är, och vilka böcker den personen gillar och så där. Jag är ganska visuell när jag inkodar.)

  Snyggt med flikarna längst upp förresten.

  SvaraRadera
 2. Mycket snyggt i vilket fall som helst! Håller med Vixxtoria i att dte är kul att känna igen sig ändå när man kommer in.

  SvaraRadera
 3. Du har ramat in texten bra tycker jag (kanske är färgerna som fokuserar åt en?).

  Fint skall fint ha.

  kram från bror.

  SvaraRadera
 4. Hej. Läste precis ditt inlägg på camillalackberg.se. när jag var på väg att skriva samma sak. Intressant att hon inte kollat via det sätt du påpekade och som säkert många med oss direkt tänkte på. Hon är ju ingen osmart tjej, så man blir ju lite nyfiken på vart orginalmanuset egentligen finns? Som författare borde man liksom ha det i sin dator, eller slänger man manus när boken väl är tryckt?.....Hm.

  SvaraRadera
 5. Tack alla för fin feedback. Och tack fina bror, inte varje dag du kommenterar här :-)

  Anonym: ja, nu ville jag ju inte att det skulle låta som att jag tyckte Läckberg var osmart, för det är hon verkligen inte. Men ibland tänker man inte på det enklaste alternativet. Kanske ville hon bara få lite interaktion med sina läsare också, vad vet jag :-)
  Jag tror faktiskt inte hon har sina böcker i sin dator utan på en hårddisk hos förlaget.
  Men det tål att funderas på, jag håller med...

  SvaraRadera
 6. Jag trodde att jag redan kommenterat här, men tar väl om det då: Bloggen ser jättefin ut!

  SvaraRadera