Auster & Betancourt

Jag läser här att Paul Auster gästar Sverige och Stockholm på tisdag den 10 maj och signerar böcker på Pocket Shop på Kulturhuset kl 17.30. Jag kommer att ta med mig Illusionernas bok, Dårskaper i Brooklyn och Man in the dark och få dom signerade. Dessutom kommer Pocket Shop att sälja Austers nyaste roman på svenska, Osynlig, på pocket. Bonnier Pocket släpper den egentligen inte förrän den 8 juli på pocket så försäljningen då är unik. Passa på!


Ett par veckor senare kommer vi också att få se en intervju med Paul Auster i Babel. Längtar redan. Och det var väl ingen som missade Babel igår? Tårarna flödade när Daniel Sjölin intervjuade vackra och starka Ingrid Betancourt. Hennes bok Även tystnaden har ett slut vill jag verkligen läsa.

God helg på er!

3 kommentarer:

  1. Glad att jag tog mig till Pocket Shop idag! Jag är nu stolt innehavare av 1 signerat ex av The New York Trilogy (Penguin Classics Deluxe Edition)... :)

    SvaraRadera
  2. Synd bara att jag själv missade hela eventet- Suck, mina Auster-böcker får stå osignerade ett tag till i mina bokhyllor.

    SvaraRadera
  3. Frossa i böcker: och jag missade allt :-( Vad avundsjuk jag blir. Får kolla på Babel ikväll istället.

    SvaraRadera