Kristina Ohlsson

Jag visste det inte förrän jag stötte på det. Jag hade tydligen gått och saknat en ny bra deckarförfattare. Så hittade jag en. Satan i gatan vad bra det är, Kristina Ohlsson! Nu har jag bara hunnit mig igenom hennes debut Askungar, men jag känner redan på mig hur bra och hemskt det kommer bli även fortsättningsvis. Påsken är ju inte långt bort och även om det ligger många deckare på vänt (man skulle nästan behöva ha påsk fyra gånger om året), så blir det helt klart en Kristina Ohlsson-deckare i år! Senast i raden av pocketar är Änglavakter som kom ut i slutet av januari år. Och för dig som redan hunnit läsa alla tre redan utkomna deckare om polisen Fredrika Bergman, så kan jag glädja dig med att det en fjärde del den 18 april i år, Paradisoffer heter den!

5 kommentarer:

 1. Jag har läst alla tre och de är verkligen helt fantastiska. Verkligen vår nyaste och bästa deckarförfattare. Längtar så mycket till den fjärde.

  SvaraRadera
 2. Har också bara läst den första, men jag håller med: Satan i gatan vad bra det var :)

  SvaraRadera
 3. Lyllo dig som har dem kvar! Jag tyckte att första var en bra och lovande debut, men sen blir böckerna bara bättre och bättre. Ser fram emot nya som kommer i vår.

  SvaraRadera
 4. Bokbiten: ja, det känns nästan som lite lyx att få ha dom kvar olästa.

  SvaraRadera
 5. Och vad kul att fler hyllar Kristina Ohlsson!

  SvaraRadera