Stressad

Att vara på kurs nästan en hel vecka och vara ifrån internet med allt vad det innebär, jobbmailen, hotmailen, google reader och nytt på bokus, kan vara extremt stressande. Det är tur att måndagen är full av möten så jag inte försvinner bort i bloggvärlden. Men ni kan förvänta er en massa sena kommentarer till alla 256 inlägg som väntade mig i google reader idag!

Har hunnit halvvägs i Rapport om Adam och fattar typ ingenting. Men det gör det ju bara så mycket mer intressant!

Låt den rätte komma in har förvånat mig lite. Jag såg filmen först och upptäcker nu att det fattas en del saker i den. Saker jag gärna hade varit utan, saker som inte gör boken sämre, men saker som fick mig att se på vissa karaktärer lite annorlunda.

Nu: möten!

5 kommentarer:

 1. Som bibliofil är du kanske nyfiken på att följa BOK-SM som kickar igång idag?

  http://www.aftonbladet.se/kultur/article4361030.ab

  Priset är ett förlagskontrakt med Piratförlaget och många äro vi förhoppningsfulla debutanter. Själv blev jag glatt överraskad över att så här inledningsvis ligga på plats 19. Har faktiskt värsta adrenalinrushen just nu...

  Ha det bra på kursen och lycka till med läsandet!

  Hemliga Pennan

  http://www.amelia.se/min-sida/HemligaPennan/blogg/

  SvaraRadera
 2. Här kommer den fullständiga adressen till bloggen också


  http://www.amelia.se/min-sida/HemligaPennan/blogg/view/?blog-id=1875

  SvaraRadera
 3. Hej Hemliga Pennan! Ja, jag har kollat in Kapitel 1 och ska nu följa Bok-SM med spänning.

  SvaraRadera
 4. Ibland har man sådana starka känslor för en viss bok. Är det något särskilt som får dig att reagera på Rapport till Adam? Kanske är det hans sätt att använda karaktärerna? Eller är den bara allmänt förvirrande? :-)

  SvaraRadera
 5. Amoroso: Den är allmänt förvirrande. Jag blir förvirrad när jag inte får tid- och rumsreferenser. Jag förstår inte vad eller varför huvudpersonen gör som han gör eller var han befinner sig och när. Men jag har förstått att huvudpersonen är mentalt sjuk och att boken berättas ur hans perspektiv. Jag kanske ska vara glad över att jag inte förstår :-)

  SvaraRadera