Tänker på det jag läst

Jag har läst flera mycket bra romaner den senaste tiden. Så bra att jag väldigt gärna vill berätta för er om hur bra dom var. Synd bara att jag tycker det är så jobbigt att skriva ner det. Dom där recensionerna alltså, dom tar kål på mig.

Men, jag ska försöka, för jag vill ju att ni ska läsa också. Och få veta hur bra det är. Visst blir ni lite nyfikna ändå på vad det är jag har läst?

4 kommentarer:

 1. Ja, det blir jag så nu vill jag veta, NU! :-)

  SvaraRadera
 2. haha, ja, det ar lite likadant har, faktiskt, det har inte blivit sa mycket skrivet om det jag laser just nu.
  Men jag ar nyfiken pa vad du har last!

  SvaraRadera
 3. Jaa, nu blir vi ju nyfikna :)

  Jag vet vad du menar och jag fuskar ofta i mina recensioner och gör det lätt för mig genom att glassa igenom dem. Hade jag inte redan balanserat på gränsen där hade jag gärna lånat in citat om vad boken ifråga handlar om (den bit jag tycker är minst rolig) och fokuserat på mina egna tankar och vad jag tyckte i förhoppning om att få höra vad ni andra tyckte (den roliga biten). Hm kanske vore bättre att göra tvärtom.. Får man göra det ibland: citera vad boken handlar om (källa angiven givetvis)?

  SvaraRadera
 4. Helena och Emma: Jag ska berätta, håll ut :-)

  Cecilia: ibland kan jag hämta text om boken på förlagets hemsida, och då skriver jag alltid källan, så man vet att det inte är mina egna ord. Det var ju nån bokbloggare här som råkade ut för att få sin recension plankad. Lite fånigt sånt, då kan man lika gärna låta bli att skriva ju.
  Men nu vill jag liksom att det ska räcka med att säga: Läs!
  Undrar om det funkar?

  SvaraRadera