Om Fredrik Broman

År 2010 gick deckarförfattaren Håkan Östlundh från Ordfront Förlag till Bonnierklanen och Forum förlag. Där kom han för ganska exakt två år sedan ut med den fristående romanen Jag ska fånga en ängel. Den finns också på pocket från Månpocket. I april 2011 kom han så ut med den femte delen i deckarserien om polisen Fredrik Broman på Gotland, Inkräktaren. Samtidigt gavs de två första delarna i serien (Släke och Dykaren) ut på pocket på nytt. Den 6 januari i år kom Inkräktaren också ut på pocket och då kompletterades pocketserien från Månpocket, så numera finns Östlundhs alla fem delar om Broman på pocket.

Släke

Dykaren

Terror

Blot

Inkräktaren

6 kommentarer:

 1. Dykaren står på tur för mig!

  SvaraRadera
 2. Och jag har inte läst nån, trots att jag velat länge och Släke stått i hyllan i snart ett år. Typiskt mig. Gillade du Släke då?

  SvaraRadera
 3. Jag har inte heller läst någon. Än. Trots att både Släke, Dykaren och Blot står i hyllan. Vad det verkar så blir det inte någon i år heller :(

  SvaraRadera
 4. Vad det verkar? Har du hela årets läsning uppbokad redan? Jag ska definitivt läsa Släke i år, gärna nästa månad redan.

  SvaraRadera
 5. jag samlar (?) på böcker med fyrar....

  SvaraRadera
 6. Åhå! Vad spännande! Vad gör du med din samling? Har du dom på display på nån hylla kanske?

  SvaraRadera