Pimpad Billy

Inför försäljning av min lägenhet var jag ju tvungen att rensa den på allt som gör den till ett hem. En tredjedel av alla böcker och en Billy åkte upp på vinden. Där får dom ligga till flytt i november. Men det som fick stanna kvar i vardagsrummet var en IKEA-pimpad Billy, det vill säga en bokhylla med endast vita bokryggar! Där samsas Malin och Simona med en hel hylla Agatha Christie, en hel hylla Peter Robinson och ett par hyllor blandad kompott. Det lönar sig att ha en vit bokrygg hörni, tänk på det författare! Och dessutom lyckades jag hitta ett sånt där fint plastställ för skyltex, där mitt favoritseriealbum Hetero i Hägersten får trona. Och så ett gäng Vi-tidningar, ordböcker och uppslagsverk på det. Jordgloben är min sambos och en av få saker från hans bohag som jag fullkomligen älskar. Den är så gammal att den har ojordad kontakt, vilket jag måste åtgärda inför flytt också.

Tyvärr är bilden så suddig att det inte går att se vilka fler som gömmer sig bakom ryggarna, men jag ska fixa lite bättre bilder så ni kan göra en bokhyllenanalys. Vixxtoria kanske är sugen? Just ja, jag har ju inte analyserat din hylla än, skäms på mig!

4 kommentarer:

 1. Det blir snart en vit bokrygg till...

  SvaraRadera
 2. Mamsen: du har ju tänkt till, det märker jag :-)

  SvaraRadera
 3. Jag identifierar Christiehyllan, och ordbokshyllan, men det är svårt att se vilka de andra böckerna är. Du måste verkligen publicera en bild med bättre upplösning, eller göra lite inzoomningar!

  Lycka till med försäljningen!

  SvaraRadera
 4. Vixxtoria: det kommer fler bilder idag.
  Försäljningen gick finemang :-)

  SvaraRadera